Tuesday, June 30, 2009

1.7.2009

sekarang aku tengah cuti. kolej aku telah pun cuti selama 2 minggu.
ya allah sungguh lama cuti ni. dah la bosan dan tak mendatangkn hasil langsung.
bosannn jeee. heh. aku tatw laa. mcm ne kolej laen boleh cuti lama lama. x bosan ke dorang ni ?
atau dorang lagi suka ? haihh.

kolej aku akan buka pada 5.7. pada hari senin.
dan result pulak akan kuar. cuakkk weyh.
harap harap laa result aku ok. ;)
masa exam hari tu pun aku dah wat yang terbaik dah pun,
sekarang ni tunggu je laa result die.

haa. masa cuti ni aku duk umah online jee keje
pastu tgk tb. makan dan tido.
tapi tak gemuk gemuk. hampehhhh je dapat. heh
orang nak gemuk ! bukan kurus laa. aiyakkk !

heh. k laa. nnti if aku rajin aku update lagi ok.
sekarang mau msuk tdo daa. bye nitee ;D

2 comments:

AFIsepet said...

cuti lame lah best.
tade asyik mngadap muke lecturer jer.
HAHAHHA :DD

fikri FAUZI said...

hye2.
thnx for visiting.