Thursday, July 16, 2009

saving lebeh.

ni kisah benar ok. bukan aurta ok.
hahaa :p tak nak bla tol ayt nih. hehe.

benda yang kita tahu dan nmpk sendri ok.
cerita pasal kawan ? ada orang kata kawan adalah segala gala yee.
btl ke ? iye ke ? hemmm. tu mungkin laa orang lain kan.
kalau segala gala yee kawan sanggup pe je kn.
heh. ok. aku ada la seorang kawan.
ok kawan biasa laa. kawan mcm semua orang ada kawan.
tapi kawan aku ini. tak tahu la aku nk ckp pe kn.
saving lebih kot. hantuu btl laaa.
tak da laaa. ok laa cter yg btl btl ye ok.
ok. aku taw aku pakai celcom. but tak boleh ke kau reply text aku ?
1 msj jeee ? heh. asal kau nk saving kt boyf kau ?heh. boyf ,boyf laaa.
ak pun ada boyf. but ble kau text aku,aku reply kn. melainkn lau aku x da kedit.
aku yang pakai celcom ni pun. kadang kol kau gak kn ?
mcm ne ke kau r ? heh. kau lau gaduh ng boyf kau, pndai lak kau cter kt aku.
ok laa. aku dgr. aku reply msj ko. walaupun sebenaye mahal. tp aku pkir kawan. ok la
aku reply la kn. heh. mmg la kau ni kan.
gle kedekut! kalau kau baca blog aku ni, peduli pe kau nk cakap kn,
laa. if kau cakap kedit kau xda ke pape ke. tak salah kn kau gne no owg len
text 1 msj. benda nk ng taknak jee ! hah ! mulai sekarang, kau nk cter masalah kau ng boyf kau pe.
jangan kau nk cter kt aku ok ! harapan la aku nk dgr ok !
weyhhh. aku dah malas laa nk jaga perasaan orang ok ! sukahati kau laa.
lebih bek kau focus je ng boyf kau tu jee. betul kata orang laa
perempuan lau ada boyf mmg kawan die akan lupa. mana ingt dahh, sekarang semua
apa apa je sikit sikit boyf ! sumpah bnda plg aku menyampah ok !

ya tuhan,kuatkn la hamba mu ini ;(

2 comments:

AFIsepet said...

kalau pmpn de bf die akn lupe kawan?
teha pn tergolong lah,lain lah klu teha laki :))
yeah muhammad teharuddin?
HAHAHAHHA :DD

nur al fatihah said...

fahem teha x da la smpai mcm tu. fahem anta text teha reply kn ? ni x. ok laa lau x rep byk kali. spe x menyirap kn ? heh