Friday, July 17, 2009

cerita td.

cerita pasal saving td.
ok mcm ni cter die. td aku amik keputusan aku
anta msj kt die mcm ni.
'ok.fine. kau tak reply msj aku kn?berkira ng aku kn
lau ada pblm ng bf pandai kau crk kn.pasni kau jgn cter pape lagi dah ok.
aku tanak taw pun.berkre kdt. bye.'

sumpah aku xda niat pun nk sakit kn hati ato pape pun.
tp aku just nk bg die sedar jee.
jgn senang senang nk gne kawan. kawan tu ada perasaan gak.
die manusia bukan binatang laaa !
time aku anta msj ni pun aku mcm pkir 2,3 kali.
tp nk wat mcm ne kn ? aku kne gak. bg sedar.
tp serius time aku anta msj nih pada die.
agak laa aku nk mengeluarkn air mata.
aku ni bukan yee jenis mcm tu pun.
ntah laa. tp pkir kn blik, spe tahan kn;
dulu anta x reply. ok boleh terima lagi.
buat bodoh dulu! lek jee.
sekali ni text anta. tak reply.
spe tak terasa kn ? hemm.
pas je aku anta mcm tu..
pandai lak reply kn. rep pe tak sihat. ? ok finee.
if kau tak sihat. kre tak leh laa text mcm tu ?
ckp je laa. kau sakit. abis cter. heh.
pas kau reply jee. sumpah aku mls lak nk reply msj kau!
aku bukan marah kau taw x ? aku terasa jeee.
bnda aku anta tak reply. lau berkre ckp je laaa.
kan senanggg. hmm. dah laa. aku mls nk ckp byk.
pandai pndai laa pkir ok. masing masing pun da besar.
pndai jge diri. pape pun, aku tetap kawan kau. sorry !
if kau membaca ni. kita tetap kawan. tp maybe x mcm dulu kot.
kawan biasa sahaja. kau pun dah bhagia kn.

aku tetap ada. aku sayang kau. ;'(

2 comments:

AFIsepet said...

teha sorry yek mlm tadi tk reply msg last.
tk byr bil ag lah
sorry sesgt.
ala mmber teha tuh buat bodo jer.
tk yah lyn die.
ego sikit,
come on teha,
bia die cari kite, :))

nur al fatihah said...

ohhh. tape tape. tp pape pun fahem kapel x bgtaw kn ? kn ? mcm ni laa kn ? hmm. tu laa. skg teha mls laa.
so wat bodo jee. hehe