Friday, November 20, 2009

home sweet home bebeh

yeahhhh, im at home.. :)
sumpah best gle blik umah..
dapat mkn sedap sedap, jalan jalan,
jumpa kawan kawan... haha..

Tuesday, November 17, 2009

tak sabar nak blikk umahhhhhhhhhh

hmmm sedeyhhh yeee
orang laen dah blik...
saya x blik blik lagi...
ohhhhh exammmmm cepattt la....
saya nak blik umahhhh,,,
nak makan masakan ibuuu....
nak jalan jalan ng kawan kawannn.....

cepatttt laahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

Tuesday, October 20, 2009

rutin harian

hari ini adalah hari yang paling membosan kan
bila bosan saya akan mengonlinekan diri.
bila sudah muak pada online
saya akn tido. haha.. inilah rutin harian saya...
sape sape yang ada idea untuk meghilangkan
bosan ini.. jangan laa segan segan bagitahu saya ok :)

Monday, October 19, 2009

19.11.2009



happy birthday to you yana !
sweeet 19 !




sumpahhh ! aku rinduuuuu kau ok !
ble nk blikkk ? boleh nnti kte lepak sama sama :)

benci benci !

yeahhhh aku benci kau !!
yeeee kau laaaa. spe lagi an ?
kau ingt kau bgs sgt ke ?
duhhhhh. heyyy , aku punya life
aku punya pasal laaa. nk wat pe.
yang kau sibuk asal ?
huh !! yelaaa aku taw
ko skit hati kt aku an sebab aku
tak kuar jumpa ko. aku x lepak ng kau kan ?
tu sebab kau cakap aku mcm mcm kn ?
haaaa. bgs ! bgs !

fyi, suka hati aku laaa if aku
nk g barca ke nk lepak mana mana ke ?
kau tak yah laaa nk sibuk2 ok pasal aku..
kau ng aku pun bukan ye ada pape pun
nk kata gf ? haha. tak teringin la oiii
owg mcm kau. nyampah ada lahh. hahahahhha :P

semalam asal kau tkt haaa?
tak berani nk depan ng aku ?
hahaahhaah. poyo gle laaa weyhhh.
so pasni tak yah la nk kata aku
pape ok. aku tak kaco ko pun ok.
aku tak sentuh pun duit kau.
kau boleh blaaaaa !

Thursday, October 15, 2009

harap maklummm.

kepada semua blogger blogger.. harap maklum saya telah tukar url baru :)
url baru saya ialah inibelogfatihah.blogspot.com

knp saya tukar url baru ? ohhhh. kerana....
hahaha. mahu tukar angin laaaaaaa. :))

so rajin rajin laa jenguk blog saya k.

Monday, September 14, 2009

hari ini

aktiviti hari ini ? haha. tak de wat
pape pun. online. tgk tv. heh
boringgg sgt. nk mkn x boleh. nk minum
lagi la x boleh. nk tdo. ? mata tak ngantok. heh
pe lagi online je laaa. pastu kemas umah. hee.

shoooopppingg time.

shooopinggg ! yeahhh benda perempuan
paling suka kan ? kan ? separti saya :)
tu normal la kn. hehe. heh,
hari sabtu 12.9.2009.
saya bersama ibu kesayangan saya turun ke kl.
nk pergi bli baju raya. sumpah mmg happy gle laa
time tuh, masa tu pukul 1 ptg kteowg pergi.
smpai smpai je kt kl tuh, gle sesak weyhh.
ramai owg.. 1st tmpt pergi. pergi sogo dulu.
crik la bj ng seluar semua. ok dah jumpa.
tinggal nk crik baju kurung jee, crik punya crik dalam sogo
semua x berkenan. heh. pastu dah la x da saiz.
semua saiz besar besar. huh !
pastu kuar la dari sogo tuh crik lak kt tmpat laen,
still sama gak laaa. tak berkenan. tp tp tp....
ada satu bj ni.. berkenan gak laaa. yg menyedihkn hati
xda saiz. tinggl yg besarr. huwaaaa ~
pastu ibu suruh carik kt tmpt laen. crik punya crik,
smpai kaki ni lenguh. x jumpa gak. heh..
last last dah nk berbuka. benti jap. bli mknan.
duduk la kt depan sogo tuh, berbuka kt situ. nk g kedai cnfrm cnfrm la
dah penuh kn.. hemm. abis je mkn. crik lagi bj... tak jumpa gak.
last last blik umah..

hari keesok kn ye lak. hari ahad, pergi la
ke PKNS shah alam. crik bj kurung. heh.
pergi punya la pagi. agak la pagi. dalam kul 11.30 mcm tu kot.
haihhh. ramai gak la owg, crik bj kt dalam tuh,
tgk tgk. belit belit tak ada gak. tp da satu kedai ni taw,
ada la gak bj yg berkenan di mata.. ada saiz mmg ada. tinggl satu tu jee
dah nk amik dah bj tuh, tp... ble tgk blik bj tuh ada mcm kotor kesan pen,
tnya owg kt situ ada yg len ke tak. die ckp xda tinggl
yg kt situ jee. mmg la tak amik kn. haha.
pastu ibu ajak pergi SACC Mall. tgk lak bj kt sne,
crik punya crik. ada gak laa bj tuh. bli laaa 1 helai.
pastu ibu ckp bli la 2 helai. tp yg jnis len. jnis yg sekarang
punya. heh, ok laaa. crik laaa. x mnt lak. semua sama jee jnis..
dah pnt kt situ gerak la pergi plaza rakyat.. sama jugak.
yang macam kt SACC mall tuh..
abis tu blik. pergi bazar bli mknan. hehe. tinggal nk buka jee.
penat+lapar. heh.

mlm tu lak. ibu kata nk g umah mak angah
nk amik lngsir. pergi la ikut.
pastu ajak laa ibu pergi ioi mall sat
nk tgk tgk bj. mana taw ada yg berkenan la kn. haha.
tgk tgk. ada laaa. satu bj ni berkenan. kain die kain peria. kne ikt.
mcm menarik je kn. haha. pe lagi amik saiz. try. bayar. hahah.
alang alang dalam tuh crik la kasut raya. hehe.
so semua persiapan raya telah pun setel. tinggal lagi bpe hari je nk raya, :))
tak sabarrrr ! hehi..

dah abis exam.

yeayyy ! dah abis exam.
gila besh. tak sabar nk blik umah,
nak shoppppinnnnggg ! hooorayyy !

Friday, July 31, 2009

:(

seperti yang kita maklum sekarang banyak institusi pengajian
banyak yang ditutup. kerana wabak influenza H1N1.
pada mula yee. uitm melaka ditutup. tidak lama tu pulak. seluruh uitm ditutup
termasuk la jugak uitm yang bersekutu. huwaaa. seronok la mereka kn dapat bercuti.

yang tak besh yee. kenapa kolej aku taknak tutup ?
walau pun byk jugak student yang tak sihat semua tuh,
masih jugak die nak bukak. heh. cuba la bg kiteowg ni
cuti ke pape ke ? drpd teruk. heh. kedekut cuti btl!



tak dapat cuti mcm orang laen ;(

1 ogos 2009

omg. bosaaaannnnn nnyeee. haihh. tataw nak wat pe dah.
dengan xtaw wat pape. apa lagi time online myspace ng facebook. :)
yeahhh. pe lagi usha usha page orang. yeahhh ! menarik. hahaa.

dalam boring boring. aku sempat laa tgk beberapa pages orang yang
kadang ada jugak la kepoyoan yang terlampau. haha,
tapi tu biar la. tu hak mereka. haha. aku just tgk dan dalam hati ku
berkata kata sendri. heh.

heh. kadang kadang btl jugak kata orang kan.
biasa la manusia kn kadang kadang nk poyo,
nk bajet HOT dan mcm mcm laaa.
tah pape laaa. kelam kabut btl. hahahaha.

pastu yang taknak bla yee. mntk komen picture. ishhh lagi laaa.
tak malu btl ! oitt. suka hati aku laa nak komen ke tak. dan aku pun x mntk
pun korang komen picture aku ok ! :)
so yang komen picture aku tu terima kasih la ok.
hehehe :))

and and lagi satu, tak payah la korang nk bgtaw yang korang
ni hot ke tak ok. like i care ? mcm fcuk je spe letak mcm tuh!
if korang hot pun tak yah la tunjuk tunjuk ok. wat lek sudahh
tak yah mengelabah ok ! mcm kanak kanak jee. haihhh.

ada plak yang nak maki maki cakap pe taw. 'harap je lawa,tp sombong'
weyyyy,sukahati gue laa nk sombong ke apa ke. aku ada kacau bulu ketiak kau ke ?
ishhh. bodoh btl laaa. tak kan semua nk kne blas. penat laa jari jemari aku nihhh.
heh.

so, korang jangan laa nak belagak poyo ok. seberna yee sikap
korang tuh membuat kan orang tak suka jee.
cuba la wat biasa jee. tak yah nk mengelabahtaikayam laaa.
ok. choww. :)

Friday, July 17, 2009

Manchester United vs Malaysia


Hari ini manchester United lawan Malaysia.
agak agak spe la pemenang kn ?
nnti kan laaa. hishhh. mesti semua kt sna tak sabar nak menantikan.
nak pergi nak pergi. tp..
msti rmai org ohhh. haihhh.
MALAYSIA BOLEH :)

cerita td.

cerita pasal saving td.
ok mcm ni cter die. td aku amik keputusan aku
anta msj kt die mcm ni.
'ok.fine. kau tak reply msj aku kn?berkira ng aku kn
lau ada pblm ng bf pandai kau crk kn.pasni kau jgn cter pape lagi dah ok.
aku tanak taw pun.berkre kdt. bye.'

sumpah aku xda niat pun nk sakit kn hati ato pape pun.
tp aku just nk bg die sedar jee.
jgn senang senang nk gne kawan. kawan tu ada perasaan gak.
die manusia bukan binatang laaa !
time aku anta msj ni pun aku mcm pkir 2,3 kali.
tp nk wat mcm ne kn ? aku kne gak. bg sedar.
tp serius time aku anta msj nih pada die.
agak laa aku nk mengeluarkn air mata.
aku ni bukan yee jenis mcm tu pun.
ntah laa. tp pkir kn blik, spe tahan kn;
dulu anta x reply. ok boleh terima lagi.
buat bodoh dulu! lek jee.
sekali ni text anta. tak reply.
spe tak terasa kn ? hemm.
pas je aku anta mcm tu..
pandai lak reply kn. rep pe tak sihat. ? ok finee.
if kau tak sihat. kre tak leh laa text mcm tu ?
ckp je laa. kau sakit. abis cter. heh.
pas kau reply jee. sumpah aku mls lak nk reply msj kau!
aku bukan marah kau taw x ? aku terasa jeee.
bnda aku anta tak reply. lau berkre ckp je laaa.
kan senanggg. hmm. dah laa. aku mls nk ckp byk.
pandai pndai laa pkir ok. masing masing pun da besar.
pndai jge diri. pape pun, aku tetap kawan kau. sorry !
if kau membaca ni. kita tetap kawan. tp maybe x mcm dulu kot.
kawan biasa sahaja. kau pun dah bhagia kn.

aku tetap ada. aku sayang kau. ;'(

Thursday, July 16, 2009

saving lebeh.

ni kisah benar ok. bukan aurta ok.
hahaa :p tak nak bla tol ayt nih. hehe.

benda yang kita tahu dan nmpk sendri ok.
cerita pasal kawan ? ada orang kata kawan adalah segala gala yee.
btl ke ? iye ke ? hemmm. tu mungkin laa orang lain kan.
kalau segala gala yee kawan sanggup pe je kn.
heh. ok. aku ada la seorang kawan.
ok kawan biasa laa. kawan mcm semua orang ada kawan.
tapi kawan aku ini. tak tahu la aku nk ckp pe kn.
saving lebih kot. hantuu btl laaa.
tak da laaa. ok laa cter yg btl btl ye ok.
ok. aku taw aku pakai celcom. but tak boleh ke kau reply text aku ?
1 msj jeee ? heh. asal kau nk saving kt boyf kau ?heh. boyf ,boyf laaa.
ak pun ada boyf. but ble kau text aku,aku reply kn. melainkn lau aku x da kedit.
aku yang pakai celcom ni pun. kadang kol kau gak kn ?
mcm ne ke kau r ? heh. kau lau gaduh ng boyf kau, pndai lak kau cter kt aku.
ok laa. aku dgr. aku reply msj ko. walaupun sebenaye mahal. tp aku pkir kawan. ok la
aku reply la kn. heh. mmg la kau ni kan.
gle kedekut! kalau kau baca blog aku ni, peduli pe kau nk cakap kn,
laa. if kau cakap kedit kau xda ke pape ke. tak salah kn kau gne no owg len
text 1 msj. benda nk ng taknak jee ! hah ! mulai sekarang, kau nk cter masalah kau ng boyf kau pe.
jangan kau nk cter kt aku ok ! harapan la aku nk dgr ok !
weyhhh. aku dah malas laa nk jaga perasaan orang ok ! sukahati kau laa.
lebih bek kau focus je ng boyf kau tu jee. betul kata orang laa
perempuan lau ada boyf mmg kawan die akan lupa. mana ingt dahh, sekarang semua
apa apa je sikit sikit boyf ! sumpah bnda plg aku menyampah ok !

ya tuhan,kuatkn la hamba mu ini ;(

Tuesday, June 30, 2009

1.7.2009

sekarang aku tengah cuti. kolej aku telah pun cuti selama 2 minggu.
ya allah sungguh lama cuti ni. dah la bosan dan tak mendatangkn hasil langsung.
bosannn jeee. heh. aku tatw laa. mcm ne kolej laen boleh cuti lama lama. x bosan ke dorang ni ?
atau dorang lagi suka ? haihh.

kolej aku akan buka pada 5.7. pada hari senin.
dan result pulak akan kuar. cuakkk weyh.
harap harap laa result aku ok. ;)
masa exam hari tu pun aku dah wat yang terbaik dah pun,
sekarang ni tunggu je laa result die.

haa. masa cuti ni aku duk umah online jee keje
pastu tgk tb. makan dan tido.
tapi tak gemuk gemuk. hampehhhh je dapat. heh
orang nak gemuk ! bukan kurus laa. aiyakkk !

heh. k laa. nnti if aku rajin aku update lagi ok.
sekarang mau msuk tdo daa. bye nitee ;D

tag tag.

sorry dah laa tidak mengupdatekn blog. haha. terasa malas.
sekian lama tidak membuka blog. sekali tengok, saya kne tag oleh nadea lalak.

soalan soalan ini akan saya jawab ;)
1. Nama timangan anda
teha

2. Anda seorang yang
friendly. ;)

3. Insan yang teristimewa..describekan dia yang terlalu istimewa di mata anda

ibu dan ayah saya yang byk mendorong saya.

4. Makanan kesukaan anda
masakan ibu saya. sedaappp !

5. 3 benda mesti ada dalam beg
purse,duit,lipice.

6. Kali terakhir anda menangis dan kenapa?
tak ingat laa. dah lama dah.

7. Tag 5 rakan anda
faheem islahi
husna
khalilah aqilah
fafa
mira mirot

Saturday, June 20, 2009

HAPPY FATHER'S DAY!


HAPPY FATHER'S DAY !
ROSLEN BIN KASMUNI.

SAYANG AYAH SELALU :)
ANAKMU,
nur al fatihah

Sunday, May 24, 2009



semalam aku tidak dapat tidur sampai la pukul bpe tah.
tapi semalam dalam pukul 2 mcm tu laa. aku tengok tv.
disebalik takbir cerita syurga cinta. hehe.
semalam aku tengok bagaimana dorang melakokan cerita ini.
sumpah gle kelakar aku tengok. dengan ada ye budak kecik ini. nama
HAZIQ yang dalam rancangan tom tom bak.

haa. hari tuh aku plan ng LIL dan KAWAN KAWAN KU yg len.
tp apa kn daya hari yg kteowg nk tgk tuh
hari jumaat, heh. rancang nak tgk kul 2.30.
sekali plan tak jadi. kerna ada sebab sebab yang tertentu. heh.

harituh aku ada bagi tahu pacar ku. whoaa. pacar ? hehe.
aku ingin tgk cerita ini, die pun cakap laaa.
yelaa. nnti kte tgk. heh, nnti tu aku xtaw la ble.
tungguuuu je la kn ? kn ?

spe yang dah tgk cerita ni. diam ok. jangan korang nak berlagak cerita ok.
nnti buat aku sakit hati jee ! HAHA.

huwaa,, aku nak tgk. jum la weyhhh :p

Friday, May 22, 2009

tak nak pergi kolej ! !

hmm. kolej dah nak bukak la 25 haribulan ni
lagi bape hari je lagi aku kt puchong nihh
pastu ahad, aku dah kne blik sana.
dah la tak besh o duk sana. bosan jee.
mcm pe tahh. heh.

aku ng fafa ada maen komen komen,
die die anta tak nak pergi kolej !
haha. begitu jugak la dgn diri ku ini,
tak nak pergi kolej !
nak duk umah. cuti x puas laaa.
tdo pun x puas ag nihhh. hahaha.

haa ! hari senin semua orang akn start belajaa
kolej aku laa. taktahu la kolej laen kn.
haha. hari senin jee kelas aku stat kul 12.
tu pun aku mcm mls je nk pegi kelas. haha.
nnti masuk kelas confirm confirm la cikgu
bagi kertas midterm. haha. omg !
time tu laa hati ni rase dupdap dupdap je kan.
haihhh. !

hmm. apa kn daya, masa hari tu exam aku
dah cuba sedaya upaya aku tuk menjawab yee,
so sekarang ni aku kne berdoa je la kn.
heh. harap harap result aku ok.
so, paper ! kita jumpa hari senin nnti ok :)

sayang help me :(
tak nak pergi kolej. hmm

Thursday, May 21, 2009

27.05.2009


hari rabu - lil text "hari ni ioi. angels and demons"
haa, sumpah masa die text aku, aku mcm blurr je..
haha. pastu ok laa. dalam pukul bpe tah
die kol aku lak. die ckp nnti die amik yana,
pastu aku, dan atie. die cakap tunggu ayah yana
pegi keje dulu, then baru kuar. heh. so ok la kn,


dalam pkul bpe tah aku lupa lak. ekin text aku
"2.45 wawa amik kau. siap cepat ok"

aku pun ok je laa kn, dalam 2
macam tu la, wawa datang umah aku.

pe ag kiteowg pun gerak la ke ioi tuh,
hehe. yang laen semua nnti jumpa kt ioi jee.

dalam bpe mnt kemudian, kteowg smpai ioi,
dekat jee bukan ye jauh pun ioi tu kn,

pastu pe ag ktowg naik tingkat ats ats kat wayang,
tgk tak sape datang lagi. then sementara menunggu
aku,wawa dan ekin. masuk ke kedai POPULAR.
sje tgk tgk buku jap. lama tuh aku call yana
tnya kt mana, then die ckp otw, aku pun ckp laa
nnti da sampai datang laa kt kedai POPULAR,

dalam nk dekat kul 3 kot. semua datang.
afiq.izzat,lil,yana,atie. datang,
then kteowg pun keluar dari kedai buku tuh.
dah bergerak ke wayang, haha.
sebelah je kot. dekat jeee. haha,
sementara tu pulak lil ng yana
pergi membeli tiket.
kteowg tgk cter ANGELS AND DEMONS

pukul 3. then terus je la masuk kn..

haa, ni la die tiket wayang kteowg dekat ioi mall. hehe


masuk masuk jee, dah mcm nk stat dahh,
pe lagi kiteowg pun carik la tmpt duduk kn.
haha, ok dgn mulaa ye cter,
sumpah mula mula aku tak faham,
pastu lama lama tu baru aku faham dah.
cerita die besh la jugak,. so spe yang tak tgk lagi
pergi la tgk ok. :) hehe.
kawan kawan ku sekalian nnti kita tgk
wayang lagi ok. hehehee.

jucso TAMAN EQUINE.

ni masa blik dari giant, dalam kereta wawa cakap nk carik
hadiah tuk kawan die. then die cakap nk crik kat JJ.
die ajak teman. so ok laaa. sebelum pergi tuh,
pergi rumah wawa jap. sbab die nk antaadik die
sekolah agama dulu,

aku pun pergi la rumah die. duduk kat rumah tamu die,
tengok jap pkul 2.30. cehh dalam hat
i aku masa tu berkata,
jap ag cter UPIK ABU DAN LAURA laa.

masa tuh wawa kt ats. tak tahu la wat pe.
then tunggu laa. pastu cter tu pun da nk stat.

haha. sempat la aku tgk japp. hehe. :P
gle kelakar gak la si laura tuh. heh.

dalam kul 2.45 mcm tu kot, kuar rumah anta adik wawa
pergi sekolah. pas anta die pergi sekolah.
pergi amik ekin terus pergi ke JJ.

sumpah wawa bawak kete gle laju
dan kuat pecut la die tuh. haihh.

sampai je ke JJ tuh, mula berjalan.
ada 1 kedai ni, cantik brg die

beg die cntik. tp mahal lak.
pastu org tu cakap if nk SALE
datang la 21 ni. so, kteowg pun keluar laa
crik kedai lain lak. then, aku cakap la ng wawa

teha; wa, pe kata bli la bj. ok pe ?
wawa;wa, taktahu la saiz die bpe.die bdn besar sikit,

ekin; kau ada gambar die x ? meh tgk.
wawa; ada ada. jap.
haa, ada pun gmbar kawan die tuh
tgk tgk. xda la besar mana. ok jee.

tapi wawa tak nak bli baju,
tkt x muat. die kata nak beli bag,
then tgk la beg tuh, beg pun mcm ok kn,

nnti die blja masuk U,
die boleh bawak beg tuh. heh.


sekali tgk beg tuh, beg tu xda harga. ntah.

orang yang kedai tuh pun mcm baru je
haha. so bla la kn. heh. last last wawa ckp nnti la
bli ble kte kuar nnti. so ok je laa.
nak kuar je pintu blik. sebelah tu ada SECRET RECIPE.

wawa pun ag. sengah situ jap

makan. die cakap nk makan. then kteowg pun cakap laa
aku ng ekin xda duit. then wawa cakap die blnje. heh.
masuk je dalam tuh. duduk. pastu tak lama tuh
order laa. wawa order chocolate blended, french fries ng milkshake.

sementara menunggu, pe lagi kteowg pun pose pose la jap. hehe.

haha. wawa dengan muncung yee :P

ehem ehem. semesti ye aku la kan ? haha :P

ni lak ekin yang turut menpose. haha :P


haa, lepas penat kiteowg main pose pose
ini, makanan pun sampai. heh,
msti semua nk tengok kn pe yang kteowg mkn ?
haa. msti semua tak sabar kan ? kan ?
eheh. ok laa akan saya upload kn ok. heh



haa. ni la dia chocolate blended
yang diorder kn. hehe. aww aww
sedap kn. dgn cream yee, haha

yang ini plak milkshake aku ng ekin. hehe.
sedappp. yummy yummy !

ohh yang ini plak french fries. sumpah cili die
gle pedas. tak tahan mulut aku weyh. boleh wat melecur.
hahahaa :PP

pe ag semua dah smpai kn, kteowg pun mkn laa. haha.
makan punya makan la kn.
tak lama tuh wawa tnya. kowg tak nak ke kek.
dari mula order lagi wawa tnya, aku punya mood pada
kek masa tuh memang tak da, tak macam tak lalu jee.
kek kat secret ni banyak sangat cream.
membuat kn aku muak sahaja. haha.
lalu ekin pun cakap la ng wawa,
ekin; wa, lau ko nak order je laa. haha.

wawa; wa nk order laa.
sekali die order. dgn ajak aku teman.
masa tu kteowg pun tgk tgk kek.
ada byk kek. nk plih pun mcm ntah laa
aku btl xda mood pada kek.
last last wawa order kek cokelat strawberry.

haa. msti nk tgk kn mcm ne
rupa kek tu kn ?
haaa. nk upload laa nihhh.
saksikn laa kek ni ok :)


haa. ni la die kek yang wawa order tuh,
heh. taw x strawbery die sumpah keras,
eww. mcm x sedap jee. tp aku mkn cklt je laaa. hehe
haa. masa aku tgh mkn kn.
ada la 1 customer nihh.
die masuk. die ckp asal pns sgt kedai ni ?

pastu pekerja tu pun ckp laa
icon rosak. pastu customer tu terus bla. haihh.
memilih btl kn ? hahaa.

haa, skg aku nk tunjuk picture kitaowg
masa dah abis makan. hehe.



haa. ni die.teha,wawa,ekin :)
thnx wawa blnje mkn :)

di giant pulak.


ni gambar, aku,ekin n atie. eheh.

ni plak yana. hehe.

ni lak zatie. haha. orang makan tapi die sempat lagi pose.

hehe. tengok la ni iskandar tengah makan. dengan ABC
ye kt tangan. hehe.

ni lak lil tengah makan. wahh. gle
macam sedap je makanan kau tu kan ?

hehe. ni je la picture yang boleh aku upload,ptt banyak lagi
sebenar yee, tapi mcm malas lak. haha.
ni je laa picture yang dapat di snap. heh

pas mkan jee, budak laki dah nak bla. ada yang kne amik
adik kt sekolah. so ok je la kn,
pastu kteowg yang pmpn pmpn ni lak
pe lagi jalan jalan la dalam giant tuh.
sje je pusing pusing. heh. dah abis pusing pe lagi semua blik kerumah. :)

ok pas abis mkn kt giant. aku,x blik umah lagi.
aku,wawa ng ekin pergi ke JJ taman equine tuh.
teman wawa mencarik hadiah. haa. jap ag aku cter ok.

18.05.2009

hey hey; heh. da lama la jugak tak update blog nih.

agak kemalasan sedikit. tapi tiba tiba lak hari ni mcm ada mood nk
update, haih. kali ni nk update pasal ke
rinduan pada sekolah. haha.
tak nak bla punya ayat kn ? hehe. cerita ye bermula macam ni..

mula mula memang sebelum cuti ni
kitaorang semua dah rancang nak pergi sekolah.

nak pergi amik sijil sekolah jee. heh.

masa mlm tuh ada msj masuk so tgk la
sape anta kn. rupa ye lil anta.

lil;sok kol 10 ada kt depan bas stop.
teha;ohh. okok.

kebesok kn yee. haha. aku bgn
lmbt gila. mcm ne tah x leh sedar lak

dalam kul 11 mcm baru bgn.
bgn bgn jee trus ekin. heh
teha; weyh kowg kt mana ? aku baru je bgn. hehe
ekin;haihh.aku skg baru nk pergi a
mik atie. kau pergi mandi cepat.pastu nnti amik kau lak. heh.
teha; hehe. okok. tunggu taw!

abis je call pe ag, pergi la mandi kn. hehe.

dah siap siap jee, wawa dtg amik aku,

trus pergi ke sekolah. smpai je bas stop sekolah
yang ada masa tuh, lil,yana
.,afiq,izzat,wawa,ekin.atie,aku.
yang laen tak sampai lagi,
pastu pe ag kne la tunggu kalian yg laen.
tunggu punya tunggu nak dekat 1 jam kott.

tak lama tuh, is call lil kot.
die cakap die otw nk datang sekolah
die baru sahaja abis kelas. heh.

ok laa tunggu la kn.
sat ag majuk lak. hehe.

tak lama tuh iskandar datang.
dengan moto yee, beg ye yg berduri duri.

wowww ! menarik tuh. haha.

mula ye iskandar datang,
hakim jawe ng haiqal pun dat
ang gak.
pe lagi kn. masuk la sekolah tuh.

masuk masuk jee. gle sumpah
ada la sedikit kelainan sekolah ni. hah
a
masuk jee buat buat mcm da lama x datang sekolah.
haha. sengal je kn.


kitaorang semua terus masuk pejabat.

mula yee aku masuk pejabat,
pastu aku tengok ramai sgt.
aku ng lil keluar dulu. hehe.

duk kt keluar jap.
saje saje je nak market jap.
haha. masa duk kt luar pejabat tuh
pe ag, cikgu keluar masuk dari pejabat tuh.


ada la jugak cikgu yg dulu ye mengajar aku.

mula mula kot. ustazah keluar.
salam la kn. pastu ada la cikgu cikgu yg laen.

sumpah aku lupa nama cikgu. oopss ! cikgu sorrry ! hehe.

da lama duk kt luar. aku pun masuk la kn.
haa. da berkurangan orang dah. pe lagi turn aku ng lil lak
amik sijil. haha. dah selesai je amik sijil sekolah.
kitaorang semua masuk bilik cikgu, heh. saje je nk.
jumpa cikgu. nak salam ng cikgu. dah lama
tak jumpa kn
rinduuu la plak. heh.


habis je jumpa cikgu, kitaorang pergi ke ekin. sje je nk tgk
ekin mcm ne plak. jalan jalan la kn. haa, sekarang baru la aku boleh upload picture. hehe.


ni aku taktahu la pe kne ng dowg ni kan. haha.


ohh. masa ni kteowg tengah tunggu lil maklum laa
die tu dah abis sekolah pun still busy. haha



haa. yang ni dulu masa sekolah. pagi pagi smpai jee
tempat kiteowg lepak pagi pagi. hee.



ni last posing kteorang kt sekolah. heh

abis jee. kteowg semua lepak kat giant lak,
giant depan sekolah jee.
jap ag saya upload ok :)
rindu ;/

Thursday, May 14, 2009

holidayyyy !


yeayyyy ! dah abis exam !
sekarang tengah cuti. !
laa. cuti tak lama pun. kejap jee.
2 minggu je kot. huh! bosan yee
pastu nanti kena blaja balik.
pastu tak lama tuh final !duhh.

so,dengan kehadiran ye cuti ini.
dapat la aku online lama lama, dan dapat la mengupdatekan
blog ini :) yeahhh !
banyak jugak cerita ini.
nak tahu ? haaaa. nanti kan laaa yee. :)
hehehehee. tak lupa jugak. !
aku nak amik kesempatan ini, aku nak mengucapkan kepada semua.
selamat bercuti ye korangggg ! heheh.
cuti tak lama pun.
kejap jee. haihh

Tuesday, May 12, 2009

exammmm !


sekarang kolej aku semua pelajar tengah menduduki peperiksaan.
mid term jee. heh. jee ?
haha. cehh. semua orang tengah membusykan diri untuk mengulang kaji.
termasuk laa aku. hehee. exam aku hari isnin dengan khamis jee.
isnin hari tu aku exam english. boleh laa. :)
sekarang tinggal 1 paper jee.. paper bisnes statik.
sumpah paper ni pecah otak weyhhh. mengira o.
heh. laaa lau stdy ok laa kn ? insyAllah. ehehe.
habis jee exam ni kteorang cuti 2 minggu jee. heh.
tak besh yeee. kolej lain cuti 2 bulan !
kitaorang cuti 2 minggu jeee.. huh !
nak buat mcm ne kn ? terima je laa. hehehe.

good luck ye!

chaiiiiiyokkkkk !

Saturday, May 9, 2009

happy mother's day


happy mother's day. :)


pagi ahad. dalam pukul 9 macam tu kot.
haha, baru je bangun dari tido.
dah la masa hari ahad hari ibu.
bangun bangun jee. terus tgk handphone.
kawan kawan pun masa tu semua dah bangun
ada yang mandi. makan. mcm mcm laaa.
tak lama kemudian, aku bercakap dgn erna,

teha;erna,hari ahad kn ? hari ibu kn ?
erna;aah laa. hari ibu laaa.
teha;aku nak kol mak aku la nk wish. (smbil tekan no ibu ku sayang)
erna;aku pun nk kol gak laa. hehee
teha;ishhh kedit x cukup la plak nk kol. haihh.
erna;gelak gelak. hehehe.
teha;tak pe laa. aku text mak aku je laaa. hehe

tak lama tuh text lak ibu ku sayanggg.
ibu, selamat hari ibu. sayang ibu selalu. hehehe :)
ibu pun reply laaa.
terima kasih. ibu ada beli baju along 2 helai,
nnti along da blik kita pergi umah makngah. anta baju ok.
lalu aku pun relpy laa.
ok nanti kita pegi.

hmm. rindu pada ibu. haihhh.