Friday, May 22, 2009

tak nak pergi kolej ! !

hmm. kolej dah nak bukak la 25 haribulan ni
lagi bape hari je lagi aku kt puchong nihh
pastu ahad, aku dah kne blik sana.
dah la tak besh o duk sana. bosan jee.
mcm pe tahh. heh.

aku ng fafa ada maen komen komen,
die die anta tak nak pergi kolej !
haha. begitu jugak la dgn diri ku ini,
tak nak pergi kolej !
nak duk umah. cuti x puas laaa.
tdo pun x puas ag nihhh. hahaha.

haa ! hari senin semua orang akn start belajaa
kolej aku laa. taktahu la kolej laen kn.
haha. hari senin jee kelas aku stat kul 12.
tu pun aku mcm mls je nk pegi kelas. haha.
nnti masuk kelas confirm confirm la cikgu
bagi kertas midterm. haha. omg !
time tu laa hati ni rase dupdap dupdap je kan.
haihhh. !

hmm. apa kn daya, masa hari tu exam aku
dah cuba sedaya upaya aku tuk menjawab yee,
so sekarang ni aku kne berdoa je la kn.
heh. harap harap result aku ok.
so, paper ! kita jumpa hari senin nnti ok :)

sayang help me :(
tak nak pergi kolej. hmm

3 comments:

faraOfafa said...

xnk pegi kolej ! huwaaaaa . tolong . haha . adoii fa bru t'igt isnin nnt kne presentation . lagi terok nye xbuat ape pun lagiiii ! shit

nur al fatihah said...

sama la fa
xnk pergii !
tp nak wat mcm ne
terpkse pergi kn ?

AFIsepet said...

HAHAHAHHA :DD
study leklok.
faheem cuti 2 bulan.
pening tatao nk buat ape.
HAHAHAHAH :DD
jgn jealous ;p