Thursday, May 21, 2009

27.05.2009


hari rabu - lil text "hari ni ioi. angels and demons"
haa, sumpah masa die text aku, aku mcm blurr je..
haha. pastu ok laa. dalam pukul bpe tah
die kol aku lak. die ckp nnti die amik yana,
pastu aku, dan atie. die cakap tunggu ayah yana
pegi keje dulu, then baru kuar. heh. so ok la kn,


dalam pkul bpe tah aku lupa lak. ekin text aku
"2.45 wawa amik kau. siap cepat ok"

aku pun ok je laa kn, dalam 2
macam tu la, wawa datang umah aku.

pe ag kiteowg pun gerak la ke ioi tuh,
hehe. yang laen semua nnti jumpa kt ioi jee.

dalam bpe mnt kemudian, kteowg smpai ioi,
dekat jee bukan ye jauh pun ioi tu kn,

pastu pe ag ktowg naik tingkat ats ats kat wayang,
tgk tak sape datang lagi. then sementara menunggu
aku,wawa dan ekin. masuk ke kedai POPULAR.
sje tgk tgk buku jap. lama tuh aku call yana
tnya kt mana, then die ckp otw, aku pun ckp laa
nnti da sampai datang laa kt kedai POPULAR,

dalam nk dekat kul 3 kot. semua datang.
afiq.izzat,lil,yana,atie. datang,
then kteowg pun keluar dari kedai buku tuh.
dah bergerak ke wayang, haha.
sebelah je kot. dekat jeee. haha,
sementara tu pulak lil ng yana
pergi membeli tiket.
kteowg tgk cter ANGELS AND DEMONS

pukul 3. then terus je la masuk kn..

haa, ni la die tiket wayang kteowg dekat ioi mall. hehe


masuk masuk jee, dah mcm nk stat dahh,
pe lagi kiteowg pun carik la tmpt duduk kn.
haha, ok dgn mulaa ye cter,
sumpah mula mula aku tak faham,
pastu lama lama tu baru aku faham dah.
cerita die besh la jugak,. so spe yang tak tgk lagi
pergi la tgk ok. :) hehe.
kawan kawan ku sekalian nnti kita tgk
wayang lagi ok. hehehee.

1 comments:

AFIsepet said...

cite nie better dr da vincci code ar.