Thursday, May 21, 2009

18.05.2009

hey hey; heh. da lama la jugak tak update blog nih.

agak kemalasan sedikit. tapi tiba tiba lak hari ni mcm ada mood nk
update, haih. kali ni nk update pasal ke
rinduan pada sekolah. haha.
tak nak bla punya ayat kn ? hehe. cerita ye bermula macam ni..

mula mula memang sebelum cuti ni
kitaorang semua dah rancang nak pergi sekolah.

nak pergi amik sijil sekolah jee. heh.

masa mlm tuh ada msj masuk so tgk la
sape anta kn. rupa ye lil anta.

lil;sok kol 10 ada kt depan bas stop.
teha;ohh. okok.

kebesok kn yee. haha. aku bgn
lmbt gila. mcm ne tah x leh sedar lak

dalam kul 11 mcm baru bgn.
bgn bgn jee trus ekin. heh
teha; weyh kowg kt mana ? aku baru je bgn. hehe
ekin;haihh.aku skg baru nk pergi a
mik atie. kau pergi mandi cepat.pastu nnti amik kau lak. heh.
teha; hehe. okok. tunggu taw!

abis je call pe ag, pergi la mandi kn. hehe.

dah siap siap jee, wawa dtg amik aku,

trus pergi ke sekolah. smpai je bas stop sekolah
yang ada masa tuh, lil,yana
.,afiq,izzat,wawa,ekin.atie,aku.
yang laen tak sampai lagi,
pastu pe ag kne la tunggu kalian yg laen.
tunggu punya tunggu nak dekat 1 jam kott.

tak lama tuh, is call lil kot.
die cakap die otw nk datang sekolah
die baru sahaja abis kelas. heh.

ok laa tunggu la kn.
sat ag majuk lak. hehe.

tak lama tuh iskandar datang.
dengan moto yee, beg ye yg berduri duri.

wowww ! menarik tuh. haha.

mula ye iskandar datang,
hakim jawe ng haiqal pun dat
ang gak.
pe lagi kn. masuk la sekolah tuh.

masuk masuk jee. gle sumpah
ada la sedikit kelainan sekolah ni. hah
a
masuk jee buat buat mcm da lama x datang sekolah.
haha. sengal je kn.


kitaorang semua terus masuk pejabat.

mula yee aku masuk pejabat,
pastu aku tengok ramai sgt.
aku ng lil keluar dulu. hehe.

duk kt keluar jap.
saje saje je nak market jap.
haha. masa duk kt luar pejabat tuh
pe ag, cikgu keluar masuk dari pejabat tuh.


ada la jugak cikgu yg dulu ye mengajar aku.

mula mula kot. ustazah keluar.
salam la kn. pastu ada la cikgu cikgu yg laen.

sumpah aku lupa nama cikgu. oopss ! cikgu sorrry ! hehe.

da lama duk kt luar. aku pun masuk la kn.
haa. da berkurangan orang dah. pe lagi turn aku ng lil lak
amik sijil. haha. dah selesai je amik sijil sekolah.
kitaorang semua masuk bilik cikgu, heh. saje je nk.
jumpa cikgu. nak salam ng cikgu. dah lama
tak jumpa kn
rinduuu la plak. heh.


habis je jumpa cikgu, kitaorang pergi ke ekin. sje je nk tgk
ekin mcm ne plak. jalan jalan la kn. haa, sekarang baru la aku boleh upload picture. hehe.


ni aku taktahu la pe kne ng dowg ni kan. haha.


ohh. masa ni kteowg tengah tunggu lil maklum laa
die tu dah abis sekolah pun still busy. haha



haa. yang ni dulu masa sekolah. pagi pagi smpai jee
tempat kiteowg lepak pagi pagi. hee.



ni last posing kteorang kt sekolah. heh

abis jee. kteowg semua lepak kat giant lak,
giant depan sekolah jee.
jap ag saya upload ok :)
rindu ;/

2 comments:

LEEL said...

bahahahaha. perli aku habis nampak.

nur al fatihah said...

bukan perli laa.
tp menceritakn. :)