Friday, April 10, 2009

habis sudah cuti sem.

cuti sem telah pun habis.
result masih belum keluar.
berdebar debar rasa ye..
ramai yang tak sabar menanti result keluar,
sama jugak seperti saya. tidak sabar rasa ye nak menati keputusan.
berdebar debar semesti ye ada. begitu jugak dengan yang lain.
haihhh. harap harap semua dapat keputusan dengan bagus yee :)

kali ini, semua pelajar akan memasuki
sem yang baru, subjek yang baru. dan jugak lecturer yang baru.
tidak ketinggalan jugak kawan yang baru :)
yeahh. itu sudah pasti !
tapi kali ini hanya short sem sahaja.
semua benda akan berlaku dengan cepat.
assigmnent, quiz,exam. argghh.
tak tahu laa macam ne. harap harap
boleh la bawak :)

hari isnin ini, semua pelajar
akan sibuk untuk mendaftar
subjek mereka. hari hari begini laa
suka tengok. dengan gelagat pelajar semua
yang akan menjadi sedikit kelam kabut. hehehe
apa apa pun buat la dengan penuh berhati hati..
dan pilih la yang terbaik untuk anda. :)

last kali, pasti kali ini jarang untuk
saya menupdate kn blog ini.
apa apa pun saya akan cuba untuk menupdatekan yee.
akhir sekali. wish me good luck ok :)

bye semuaa ~

1 comments:

hus.symphony said...

babe, view my blog . ada award utk u ;)