Friday, April 24, 2009

hye boyFRIEND :)

kenapa boyFRIEND ? ok sekarang aku nak cerita kepada korang semua
ok dalam banyak banyak friends, aku prefer boyFRIEND dari girlFRIEND.
why i said that ? yeah. coz boyFRIEND act tak banyak kerenah, tak banyak cerewet
dan segala gala yee. yelaa. if girlFRIEND lak. kena jaga hati, pastu kadang cengen la pe laa
duhh. sumpah bosannnnn ! bukan tak nak berkawan ng girlFRIEND. nak tu memang la kn.
tapi nak buat macam lebih kepada boyfriend. hehehe. rasa rasa zaman sekarang
mesti lebih suka berkawan dengan boyFRIENDS. adakah fakta ini betul ? sape setuju angkt kaki weyhhh. hahahaha. tapi memang betul la kot. cuba buat kajian. bertanya kn kepada mereka mereka ni semua
pasti mereka akan cakap. kawan yang mana anda selesa berkawan ? boyFRIENDS or girlFRIENDS ?
maybe ada la setengah jawab. boyfriends, dan setengah girlfriends.
dan cuba pulak bertanyakan KENAPA ? pasti mereka akn memberi jawapan. hehe.

begitu jugak la dengan saya. jikalau ada orang bertanya kan saya tentang ini
pasti akan saya menjawab boyFRIENDS, kenapa ?
sebab maybe lebih selesa kot berkawan dengan lelaki,
daripada girlFRIENDS,
berdasarkan pengalaman la yang saya ada
saya akan bercerita la pada anda sekalian ok. heheh. :P

girlFRIENDS ni sebernayee.
dorang ni kadang nak kita ada dengan dorang 24 hours.
ewww. tak kuasa laa. lepas tu kan, bila kita lepak dengan boyFRIENDS ni
konon laa. nak tarik muka la apa laa.
haihh. tah pape an. lepas tu bila kita bercakap sedikit.
dah stat la touching la pe laa. drama semua ada !
huhh. ingat nak kita pujuk la tuh. ee. serabut jee !
lepastu yang girlFRIENDS ni plak. suka bergossip
itu normal laa. boleh terima lagi.
tapi yang ni la tak leh nak terima, bila die tak suka
pada seseorang. die akan tarik kita jugak tidak suka pada
orang itu. heh. apakah ? lepas itu, bila kita tak dengar cakap die,
dengan kita sekali die tak nak berkawan pastu tak nak bertegur la pulak !
heh. pelik pelik jee !

balik kepada boyFRIENDS pulak.
kenapa saya memilih ?
ok laa. kenapa erk ?
ni la jawapan yee.
kadang kadang dorang ni memahami la jugak
perasaan perasaan wanita ini. ececehh. yke ?
haihhh. tak dalaa. bukan pe laa.
dorang ni tak da la touching sangat.
bila bergurau jee. selamba jee.
tak da nak tarik muka ke pape ke.
if ada pun. leh siap bertumbuk lagi.
kan kan ? hahaha :P
lepas itu. kadang kadang, if la
ada problem. leh tanya pendapat dorang nihh.
kadang kadang sikap lelaki ini.
bila menyelesaikan masalah. agak la matang sikit.
itu yang suka itu ! :)
ecehh. apa apa pun korang tetap best ok.

akhir kata sekali. sebernaya kedua dua sama sahaja.
baik boyFRIENDS baik pun girlFRIENDS :)
tapi bagi pandangan masing masing laa.
tak semua girlFRIENDS yang macam itu.
kalau pandai pilih. sama sekepala.
ok laa. lau yang tidak. apa kn daya kn ? hehhe.

1 comments:

AFIsepet said...

HAHAHHAHA :DD
faheem bangkang habis habisan.
contoh lah,time susah gf tk leh tolong.
bf gak yg leh tolong.eg,klu tayar moto bocor.tk kn nk cll gf.die leh buat ape.tolong simpati leh lah.
but if bf die akan dtg n tolong.
tuh faheem ag pnting bf dr gf.
klu situasi teha lah pulak,
faheem anggap bf semua tuh nk "try" teha tuh lah syok-syok memahami.
act,gf ag memahami teha sbnrnye.
teha jer tk perasan,myb skng teha tk nmpk.
tp suatu hr nnt teha akan perasan gak :)